CSO International BV breidt hun cursusaanbod uit met E-learning | E-Learning Plaza
CSO International BV breidt hun cursusaanbod uit met E-learning

E-Learning Plaza Blog

Interessante  artikelen

over online leren

E-LEARNING IN RISICOMANAGEMENT EN INCIDENTMANAGEMENT

CSO INTERNATIONAL B.V.

SPECIALISTEN IN RISICOMANAGEMENT EN INCIDENTMANAGEMENT BREIDEN HUN AANBOD UIT MET E-LEARNING

CSO International BV breidt hun cursusaanbod uit met E-learning
E-Learning Plaza
16 juli 2019
Wie & wat

CSO International B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in risicomanagement en incidentmanagement. CSO biedt zowel diensten als trainingen aan binnen dit vakgebied. Diensten omvatten o.a. veiligheidsrisicoanalyses, strategisch managementadvies, particuliere recherchediensten, directe hulp in crisissituaties en 24/7 beveiliging van families.

De ervaringsdeskundigen van CSO Academy geven trainingen zoals Tactival Surveillance, Predictive Profiling en Signal Awareness. Trainingen voor medewerkers van politie en marechaussee en voor medewerkers in beroepsgroepen waar een verhoogd risico bestaat op agressie en geweld.

 

Uitbreiding met E-Learning

De onderwerpen van de trainingen van CSO zijn ook geschikt voor e-learning, vooral omdat het visuele aspect een grote rol heeft. De onderwijskundige van CSO die vanuit zijn expertise de trainingen omzet in e-learning modules, kiest naast tekst ook voor veel gebruik van videomateriaal met scenes en interviews, afbeeldingen, toetsen en opdrachten. Daardoor wordt het lesmateriaal duidelijker, levendig en interactief.

CSO International BV breidt hun cursusaanbod uit met E-learning
EEN EIGEN E-LEARNING WEBSITE

Security in de breedste zin van het woord is de specialisatie van CSO B.V. en hoewel de mensen van CSO absoluut digitaal vaardig zijn, vallen websitecreatie en -beheer daar niet onder. Daarom kozen ze voor een geheel ingerichte E-learning website die voor hen wordt onderhouden en geoptimaliseerd. De E-learnings maken ze zelf met WP Courseware. Dat moesten ze even onder de knie krijgen natuurlijk, maar eenmaal gewend verloopt het hele proces vlot. Zij kozen voor een E-learning website van E-Learning Plaza omdat die naast hoge kwaliteit veel opties biedt voor henzelf en de cursisten maar geen grote investering vereist om de E-learnings online te zetten onder hun eigen bedrijfsnaam en huisstijl.

 

Er wordt gewerkt aan een aanbod van meerdere online cursussen voor zowel individuele aankoop als voor aankoop door bedrijven en organisaties voor hun personeel.

 

“Hoewel de mensen van CSO absoluut digitaal vaardig zijn, vallen websitecreatie en -beheer daar niet onder. Daarom kozen ze voor een geheel ingerichte E-learning website ”

Aanbod

Predictive Profiling

De eerste training die als E-learning wordt aangeboden door CSO B.V. is ‘Predictive Profiling Basic’. Deze training leert medewerkers om verdachte signalen op de juiste manier te interpreteren en af te wegen met als doel terroristische of criminele activiteiten door de juiste handelingen te voorkomen of in een vroeg stadium te doen stoppen. Een basiscursus heeft natuurlijk een vervolg.  De E-learning ‘Predictive Profiling Pro’ is dan ook in de maak en wordt snel toegevoegd aan het online aanbod van trainingen door CSO.

Binnenkort

Achter de schermen wordt al gewerkt aan nog vier andere E-learnings die binnenkort het daglicht gaan zien. Boeiende online trainingen voor professionals in de journalistiek die werken in gevaarlijke gebieden, om medewerkers voor te bereiden op situaties in drukbezette omgevingen met een gewapend individu, maar ook om mensen te trainen preventief te handelen in hun eigen leefomgeving of die van anderen.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n aanbod er dan uitziet en welke onderwerpen de leerstof omvat? Bekijk dan de E-learning ‘Predictive Profiling Basic‘.

E-learning e-learning plaza cso international predictive profiling foto van een drukbezocht evenement met de tekst 'predictive profiling scrhikt criminelen af zonder dat dit ten kosten gaat van de klantgerichte sfeer

 

“Zij kozen voor een E-learning website van E-Learning Plaza omdat die naast hoge kwaliteit veel opties biedt voor henzelf en de cursisten maar geen grote investering vereist om de E-learnings online te zetten onder hun eigen bedrijfsnaam en huisstijl.”

Is de volgende blog van jou?

Heb jij ook een expertise waarvoor je een online training hebt gemaakt? Wil je daarover aan het woord op E-learning Plaza? Dat kan! Laat het weten via onderstaand formulier. Reacties op deze blog kun je kwijt door verder naar beneden te scrollen.

1 + 4 =