WP Courseware Nederlandse Vertaling – Dutch Translation

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(2 klantbeoordelingen)

42,29 34,95 excl. 21% btw

Van: EigenWijsheid Websites

Beschrijving

WP Courseware Nederlandse vertaling

WP Courseware translated into Dutch

Bespaar vele uren tijd! Koop hier een vertaling van de WordPress Plugin WP Courseware.
Vertaald door Els van der Zalm, beëdigd tolk/vertaler Amerikaans-Engels.

➡ Na ontvangst van je betaling kun je de ingepakte (ZIP) .po en .mo bestanden direct downloaden.

INSTRUCTIES VOOR HET PLAATSEN VAN DE VERTAALDE BESTANDEN

Sla het ZIP bestand op op een locatie die je gemakkelijk terug kunt vinden. Pak het bestand uit (unzippen). Je zult dan een map zien met daarin 2 bestanden, een .po en een .mo bestand. Die heb je beide nodig. Lees hieronder vanaf stap 3 hoe je de bestanden op de juiste plek plaatst.

Deze vertaling is gemaakt voor het aanbieden van een online cursus of training aan volwassenen met gebruik van WP Courseware. Bepaalde woorden zou je misschien willen wijzigen. Zo is deze vertaling informeel, ‘je’ wordt gebruikt ipv ‘u’. Er wordt gesproken over hoofdstukken, modules en docent of trainer. Als je liever  ‘u’, ‘les’ of ‘leraar’ gebruikt, dan kun je die woorden (en mogelijk nog andere) gemakkelijk vervangen met de ‘zoek en vervang’ functie in het gratis programma Poedit.

 1. Als je Poeedit opstart, kies je ‘een vertaling bewerken’ en vervolgens kies je het .po bestand dat je net hebt gedownload en uitgepakt hebt. Je kunt nu de vertaling eventueel bewerken.
 2. Wanneer de vertaling naar je zin is, kies je in Poedit ‘opslaan’. Daarna: Bestand ==> naar .Mo formaat compileren.
 3. De laatste stap die je moet uitvoeren, is het opslaan van de twee bestanden op de juiste plek op de server waar je website is geplaatst. Je verbindt daarvoor met een ftp programma of via de online file manager in het control panel van je hoster met de server. De bestanden kunnen sinds een update van WP Courseware van enige tijd terug op twee plaatsen worden opgeslagen. Daardoor kan de vertaling gemakkelijk worden aangepast met de gratis WordPress plugin LocoTranslate zonder dat de bestanden dan via ftp of de online filemanager weer vervangen moeten worden.
  • Voor gebruik i.c.m. LocoTranslate kunnen de .po en .mo bestanden hier worden opgeslagen: “wp-content/languages/plugins/”
  • De bestanden kunnen ook hier worden opgeslagen “wp-content/languages/wp_courseware/”  Om de bestanden hier op te slaan, is het noodzakelijk het koppelteken van beide files te vervangen door een underscore. Dus ‘wp_courseware’ i.p.v. ‘wp-courseware’. Zie je in de wp-content map geen ‘languages’ map, dan maak je er gewoon een. Maak daarin weer een map met naam ‘wp_courseware’.

Als je WP Courseware daarna gebruikt en je taalinstellingen staan op NL, dan zul je zien dat het programma vertaald is in het Nederlands!

NB: het ingepakte bestand kan 1x worden gedownload. Ervaart u problemen met uw download, neem dan even contact op voor ondersteuning via info@eigenwijsheid.nu

print

Extra informatie

Bestanden

.po & .mo bestanden als ZIP file.

Nadat uw betaling is verwerkt ziet u een download link in beeld. Door daar op te klikken kunt u de bestanden direct downloaden.
U ontvangt dezelfde link ook direct in een e-mail bericht, dus u kunt de bestanden ook later downloaden indien gewenst.

Een factuur op (bedrijfs)naam ontvangt u direct na betaling via e-mail.

2 beoordelingen voor WP Courseware Nederlandse Vertaling – Dutch Translation

 1. Waardering 5 uit 5

  K. Rooker

  Enorm bedankt voor de vertaling van wp courseware!
  Het heeft mij voor een opdracht enorm tijd bespaard 🙂
  Ik ben erg tevreden.

 2. Jonathan Bakker

  Beoordeling ontvangen via e-mail op 7-4-2017:

  Niks op aan te merken. Ik heb wat dingen aangepast aan de vertaling maar dat was niet omdat jullie vertaling niet goed was.

  Ik ben blij met mijn aankoop. Heeft een hoop werk gescheeld.

  Jonathan Bakker
  http://www.vitalsupport.nl

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina