Smartphone Fotografie leren van een professionele fotograaf!

67,00 incl. btw | 55,37 excl. 21% btw

Smartphone Fotografie: til je foto’s naar een veel hoger plan! Leer praktijk & theorie door videolessen gecombineerd met opdrachten. Je docent is een enthousiaste en ervaren fotograaf die je alles duidelijk uitlegt. Na aanmelding kun je direct starten.

Schrijf je in!

Van: De Rooij Fotografie

Beschrijving

illustratie foto van vrouw die foto maakt met smartphone

Smartphone Fotografie – Na deze cursus maak je zoveel betere foto’s voor je online trainingsprogramma, website of vakantie


Smartphone Fotografie als onderwerp van een online cursus. Ja, waarom niet? Bijna iedereen gebruikt zijn smartphone tegenwoordig om foto’s te maken. De camera’s worden door technische ontwikkeling ook steeds beter en geavanceerder. Door social media is beeld een veel grotere rol gaan spelen in onze communicatie. Prive, maar ook professioneel.

Toch is een goede camera is nog geen garantie voor een goede foto natuurlijk. Je maakt zoveel mooiere, krachtiger beelden als je een beetje weet wat er kan en wanneer je dat kunt gebruiken. Daarom is een cursus smartphone fotografie een goede investering. Voor betere bedrijfscommunicatie of voor het maken van prachtige herinneringen aan waardevolle momenten. Jouw foto’s zullen straks gaan opvallen door hun goede kwaliteit 🙂

Het maakt niet uit welke smartphone je bezit om deze online cursus smartphone fotografie te volgen.

Wil je 2 gratis lessen bekijken?

Hieronder staan 2 video’s van deze cursus smartphone fotografie zodat je eerst goed kunt bekijken hoe de lessen eruit zien.

 ⇒ Aanmelden zonder risico

Er geldt op deze cursus een “100% niet goed, geld terug garantie”. Mocht het onverhoopt gebeuren dat jouw verwachtingen niet aansluiten bij de inhoud van deze cursus, dan kun je dit binnen 30 dagen aangeven bij De Rooij Fotografie en je ontvangt het volledige bedrag retour.

 

Wat ga je allemaal leren in deze boeiende cursus?

 • Witbalans, resolutie, aspectratio en ISO waardes. Nu nog abacadabra, straks is je helemaal helder wat deze termen betekenen en welke instellingen je wanneer kunt gebruiken
 • Leer hoe je betere composities maakt
 • De zelfontspannerfunctie, wat kun je ermee en hoe
 • Scherpstellen
 • Continuopnames (om niets te hoeven missen)
 • Lichtmeting
 • Instellingen optimaliseren voordat je gaat fotograferen
 • Met creatieve filters, frames en overlays maak je een foto uniek en kun je een eigen stijl ontwikkelen
 • De interne flitser gebruiken
 • De perfecte zonsondergang? Jij legt hem perfect vast!
 • Panoramafoto’s maken
 • Instagram en foto’s delen
 • HDR, wat is het en wanneer gebruik je het?
 • Live fotobewerking
 • Digitale ansichtkaarten maken met je smartphone

illustratie van een ongewone fotocompositie

Composities – Zo kan het ook!

 

Je gaat leren door video’s te volgen en je gaat praktisch aan de slag

Als je de duidelijke uitleg in de videoles gevolgd hebt, kun je jouw eigen smartphone-instellingen verkennen en aanpassen. Daarna voer je de praktijkopdracht uit die bij de les hoort. Zo onthoud je veel beter wat je hebt geleerd en je ziet ook meteen resultaat. Hoe leuk is dat?

Dit is fotograaf Mark de Rooij van Mark de Rooij Fotografie.

Smartphone Fotografie leren van een professionele fotograaf!

Hij is je docent bij deze cursus. Hij heeft zijn sporen in de fotografie al ruimschoots verdiend. Met zijn kennis en ervaring leert hij je met veel enthousiasme om jouw smartphone fotografie naar een hoger plan te brengen! Ben je er klaar voor?

4 beoordelingen voor Smartphone Fotografie leren van een professionele fotograaf!

 1. Miranda

  Mijn smartphone camera gebruikte ik al regelmatig, maar dat was alleen op de knop drukken om de foto te maken en dat was het. Deze online cursus laat zien dat er meer mogelijk is. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en ik haal nu veel meer uit mijn iPhone! Echt ontzettend leuk. Deze cursus heb ik ook cadeau gegeven aan een vriendin van mij en zij was ook enorm enthousiast. Een leuke manier om meer over fotografie te leren!

 2. Janneke

  10 APRIL 2017, 23:54
  UITSTEKENDE CURSUS
  Erg leuke cursus die ervoor gezorgd heeft dat ik veel meer en betere foto’s met mijn iPhone maak!

 3. Froetske

  6 AUGUSTUS 2017, 22:09

  Toffe interessante cursus.
  Goede en duidelijke uitleg.

 4. Maurice

  Je kunt meer instellen dan je denkt! Ook het deel over het bewerken van foto’s in apps vond ik ontzettend leuk. Ik ben helemaal geen fotobewerker op de computer, maar op de smartphone vond ik het wel heel erg toegankelijk. Echt een aanrader dus. Ohja en zijn mijn foto’s ook mooier geworden? Zeker weten!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =