Gratis Werk Lekker dOE bOEk – 10 praktische werk lekker TIPS

0,00 incl. btw | 0,00 excl. 21% btw

Koop Product

Van: WerkLekker
SKU: ZZP-Flex-1-1Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Gun jezelf ‘Lekker Werken’! Voorkom uitval. 

Als ‘zelfstandige zonder personeel’ is één van de grote voordelen dat er geen baas, manager of chef op je vingers zit te kijken, over je schouder meehijgt of je achter je vodden aan zit.

Een ander voordeel is dat je kunt werken waar en wanneer je wilt.

Heerlijk die vrijheid!

Helaas is er ook niemand meer die je kan helpen als je moeite hebt met instellen van je werkplek. Of om advies aan te vragen als je lichamelijke klachten krijgt.

Op internet is allerhande informatie te vinden, die voornamelijk gericht is op het optimaal instellen van een vaste werkomgevingen. De informatie gaat uit van hoe het volgens het boekje moet en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Werk Lekker™ kan dat ook én gaat nog een stap verder.

Werk Lekker™ helpt jou, zzp-er, namelijk roeien met de riemen die je hebt. Voor als je geen geld hebt om dure stoelen en verstelbare bureaus aan te schaffen omdat je nog maar pas gestart bent en geen grote investeringen kunt doen of wanneer je vaker op een flexplek werkt dan thuis en het verbeteren van het materiaal thuis dus niet  zo zinvol is.

Werk Lekker™ gaat uit van jouw situatie, jouw mogelijkheden en van jouw interventie.

Je leest hoe in het E-book dOE bOEK ’10 praktische Werk Lekker™ TIPS voor ZitZitP-ers. Een helder en leesbaar boekje waarin alle onderwerpen worden aangestipt, die je tegenkomt bij zittend werken. Overzichtelijk en direct, zodat je er ook echt mee aan de slag kunt. Waar je ook zit.

Het E-boek bestaat uit 2 delen.

Deel I gaat over de mentale kant van werken in het algemeen, met oa tips over hoe bereid je je voor en hoe zorg je dat je jezelf op gang houdt?

Wake Up
Energize jezelf
Regel je dag
Keep it going

Deel II gaat over de fysieke kant van werk, met speciaal aandacht voor het zittend werken aan een beeldscherm. In dit deel vind je tips over hoe je jezelf fysiek op orde houdt als je zit te werken en help ik je herinneren om jezelf te checken op ongemakjes, zodat je (grotere) problemen als hoofdpijn, rugklachten en RSI kunt voorkomen.

Laat je lijf leiden (niet lijden)
Evalueer je:
Kop
Kont
Extremiteiten
Rug

Je krijgt het cadeau van Werk Lekker™. Omdat Werk Lekker™ als missie heeft zoveel mogelijk ZitZitP-ers te bereiken. Omdat Werk Lekker™ er in gelooft dat zelfstandig ondernemers de toekomst hebben en Werk Lekker™ je graag faciliteert in kunnen doen wat je te doen hebt in die toekomst, zonder klachten en met heel veel plezier en succes.

#omdatlekkerwerkenlangerwerkt

XXL groet,
Gratis Werk Lekker dOE bOEk - 10 praktische werk lekker TIPS
Sandra M.E. Jacobs
de arbodame voor zzp-ers

print

1 beoordeling voor Gratis Werk Lekker dOE bOEk – 10 praktische werk lekker TIPS

  1. Els van der Zalm

    Dit E-Boek is echt leuk EN super nuttig!

    Ik dacht alles wel te weten (je weet wel: benen 90 graden, rechtop zitten, bovenkant scherm op ooghoogte en zo), maar ik bleek veel alweer vergeten te zijn!

    Bovendien heb ik me nooit zo verdiept in de ‘gevoelskant’ en wat dat voor invloed kan hebben op je werk.
    Kortom: downloaden en lekker lezen. Niet te lang, niet te veel, WEL leuk en supernuttig, dit E-Boek!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina