Aanbieding!

Online Cursus WordPress

119,79 95,59 79,00 excl. 21% btw

WordPress Made Easy, een online cursus Wordpress

Van: EigenWijsheid Websites

Beschrijving

WordPress Made Easy –  Een gedegen online WordPress cursus

Opzet:

Je werkt individueel en in je eigen tempo. De lesstof bevat video’s, tekst, gesproken tekst & afbeeldingen.

  • Elke pagina heeft een print-knop. Via die knop kunnen tekst en afbeeldingen worden afgedrukt en/of opgeslagen om te bewaren.
  • De training heeft 4 modules van meerdere hoofdstukken.
  • Het is een complete cursus, alle relevante onderwerpen – waaronder ook de keuze voor een hostingpartij- worden besproken. Na het volgen van deze cursus zul je niet snel voor onverwachte verrassingen komen te staan wat betreft je website.

WordPress thema:
De training is inclusief een van de 21 responsive (dwz goed leesbaar op alle schermen) thema’s van Elegant Themes, een bedrijf dat vele WordPress thema’s maakt met een goede reputatie. Deze thema’s zijn niet alleen van goede kwaliteit, ze worden ook regelmatig geüpdatet. Als je liever een ander thema gebruikt, kan dat ook, maar eventuele kosten daarvoor zijn voor je eigen rekening.

Duur:
Je hebt 6 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Dat wil niet zeggen dat je website dan helemaal af moet zijn, maar zo heb je zeker genoeg tijd om de hele cursus door te werken.

Resultaat:
Na de cursus weet je hoe je een klantgerichte WordPress website maakt. Je kunt de site vindbaar maken in Google (SEO), je hebt hem beveiligd èn je kunt hem updaten en wijzigen.
Social Media knoppen, contactformulieren en een blogpagina kun je ook toevoegen. Je hebt ook belangrijke kennis opgedaan over het gebruik van afbeeldingen en plugins.

Bekijk de uitgebreide productpagina.

Optioneel:
Als je wat hulp kunt gebruiken bij het maken van je WordPress website, dan kun je een 5-uurs strippenkaart voor WP-support aanschaffen waarbij je €5 korting per uur ontvangt. De kaart kost €250 ex btw, ipv €275 Support kan via e-mail, persoonlijk (in Amersfoort) of telefonisch plaatsvinden tijdens kantooruren. Daarbuiten op afspraak.
Je vindt de strippenkaart ook als product op E-Learning Plaza!

NB:  In deze training leer je niet specifiek om een webshop in te richten of boekingsformulieren te implementeren. Wat natuurlijk niet betekent dat je dit niet kunt doen, maar het maakt geen onderdeel uit van de cursus.
print

Extra informatie

Instapniveau

Je kunt goed overweg met je PC en het internet: je weet hoe je een programma downloadt en installeert, je kunt gedownloade bestanden terugvinden, je kunt mappen aanmaken, bestanden hernoemen, verwijderen en verplaatsen, je kunt bestanden knippen/plakken/kopiëren etc.

Start cursus

Op ieder gewenst moment

Duur van de cursus

8 weken
Afhankelijk van hoe snel je werkt, wat je al weet en hoeveel tijd je hebt, zul je er misschien sneller mee klaar zijn. Je bepaalt zelf hoe snel je door de hoofdstukken gaat en hoe lang je aan je website sleutelt. Na 8 weken hoeft jouw site niet persé af te zijn. Met de kennis die je hebt opgedaan kun je er aan blijven werken.

Wat heb je nodig?

Een goed functionerende PC/laptop en een stabiele, redelijk snelle internetverbinding. Een tweede scherm gekoppeld aan je PC of laptop, maakt het werken aan een website een stuk prettiger, maar het is niet noodzakelijk.

Gemiddelde studiebelasting per week

ca. 2 tot 8 uur, verschillend per deelnemer, gekozen thema en gewenste functionaliteiten

Resultaat

Je maakt je eigen Wordpress website met contactformulier, social media knoppen, afbeeldingen, video's etc.
Je weet waar rekening mee te houden om je site klantgericht te maken.
Je kunt je website vindbaar maken (zoekmachineoptimalisatie / SEO)
Je weet ook hoe je de website kunt onderhouden en beveiligen en je kunt op internet belangrijke WordPress-kennis bronnen te vinden.

Hosting voor je website

Een hosting pakket afnemen en een domeinnaam kiezen zijn ook onderdelen van deze training. Hierover krijg je vrijblijvend advies en informatie. Als je al een hoster en domeinnaam hebt, kun je deze onderdelen overslaan natuurlijk. Kosten voor hosting zijn niet inbegrepen in de prijs van deze cursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina