PhotoshopPlezier

Gemiddelde Waardering
0 van 5

Waarom bij ons?

We geven al jaren met veel plezier Photoshop cursussen. Onder meer bij de bekende fotografieopleiding Stichting Statief in Utrecht. Bij cursussen op locatie komt er zóveel informatie op je af, dat lang niet alles ‘blijft hangen’. En je wilt juist alles goed begrijpen én goed onthouden. Met die kennis en ervaring hebben we videolessen gemaakt die 24 uur per dag online toegankelijk zijn.
Bovendien houden wij ervan om dingen heel duidelijk uit te leggen. En we merken dat cursisten dat waarderen, want ze zijn heel enthousiast.

PhotoshopPlezier is het bedrijf van Flori Smink, dat zij samen runt met haar man Jos.

Wie zijn wij?

Flori Smink

portret-flori-bewerkt-klein-rond“Ik heb HEAO bedrijfseconomie en een aanvullende automatiseringsopleiding gedaan. Aansluitend heb ik met veel plezier 20 jaar als software ontwikkelaar gewerkt. Ondertussen volgde ik een professionele fotografieopleiding bij Stichting Statief, die studenten uit het hele land trekt. In 2005 ben ik als zelfstandig fotograaf gaan werken en bij Stichting Statief als docent Photoshop aan de slag gegaan. Er zijn ondertussen al heel wat fotografen die van mij Photoshoples gehad hebben. Ook geef ik sinds 2006 cursussen Photoshop Elements.”

 

Toont alle 4 resultaten