Uw online cursus(sen) verkopen via E-Learning Plaza 

Hoe werkt het?

  • U heeft al online cursussen op uw eigen website en zoekt u meer cursisten?
    Dan kunt u kosteloos als Cursusaanbieder op E-Learning Plaza registreren en profiteren van een extra verkoopkanaal, dus meer verkopen.

  • Na uw registratie ontvangt u inloggegevens waarmee u eenvoudig uw eigen profiel op E-Learning Plaza kunt inrichten met uw tekst, logo en beschrijving.

  • De online cursus(sen) die u op E-Learning Plaza wilt plaatsen, geeft u aan ons door. Die worden als producten op E-Learning Plaza gezet met een directe link naar de online cursussen op uw eigen website. Daar vindt ook – net als altijd – de inschrijving en betaling plaats wanneer iemand via E-Learning Plaza voor uw cursus kiest
    U ontvangt een kleine WordPress plugin die een extra vakje toevoegt in uw Woocommerce programma. Als u dat vakje aanvinkt, wordt precies getraceerd welke inschrijvingen voor uw cursus via E-Learning Plaza zijn gegaan.

  • U betaalt 15% van de verkoopprijs van elke cursus die via E-Learning Plaza wordt verkocht. U ontvangt daarvoor maandelijks een factuur met daarop een overzicht van de geregistreerde verkopen. De naam van de klant, het product, de prijs en de datum wordt vermeld.

 

 

Meld u hier vrijblijvend aan als Cursusaanbieder

Vul in en verstuur om uw onderneming als Cursusaanbieder toe te voegen op E-Learning Plaza.

Belangrijk: Dit is de naam die bezoekers op de website zien als ze uw cursus bekijken of kopen.

Door u aan te melden als cursusaanbieder gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van E-Learning Plaza

E-Learning-Plaza Amersfoort, The Netherlands

contact@e-learning-plaza.nl

0623 172 131

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina