E-Learning Plaza

Je raakt nooit uitgeleerd!

Uw online cursus(sen) verkopen via E-Learning Plaza 

Hoe werkt het?

  • U heeft al online cursussen op uw eigen website en zoekt u meer cursisten?
    Dan kunt u kosteloos als Cursusaanbieder op E-Learning Plaza registreren en profiteren van een extra verkoopkanaal, dus meer verkopen.

  • Na uw registratie ontvangt u inloggegevens waarmee u eenvoudig uw eigen profiel op E-Learning Plaza kunt inrichten met uw tekst, logo en beschrijving.

  • Van elke cursus die u via E-Learning Plaza verkoopt, ontvangt u 85% en betaalt u 15% aan E-Learning Plaza. U ontvangt daarvoor maandelijks een factuur met een overzicht van de geregistreerde verkopen. De naam van de klant, het product, de prijs en de datum wordt vermeld.

  • De online cursus(sen) die u op E-Learning Plaza wilt plaatsen, geeft u aan ons door. Die worden als producten op E-Learning Plaza gezet met een directe link naar de online cursussen op uw eigen website. Daar vindt ook – net als altijd – de inschrijving en betaling plaats wanneer iemand via E-Learning Plaza voor uw cursus kiest.
    U ontvangt een kleine WordPress plugin die een extra vakje toevoegt in uw Woocommerce programma. Als u dat vakje aanvinkt, wordt bijgehouden welke inschrijvingen voor uw cursus via E-Learning Plaza zijn gegaan. Als u een eigen affiliate programma heeft, kunt u dat ook gebruiken.

 

 

Cursusaanbieder Registratie

Vul in en verstuur om uw onderneming als Cursusaanbieder toe te voegen op E-Learning Plaza.

Belangrijk: Dit is de naam die bezoekers op de website zien als ze uw cursus bekijken of kopen.

Door u aan te melden als cursusaanbieder gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van E-Learning Plaza

“Leef alsof morgen je laatste dag is. Leer alsof je eeuwig zult leven”

– Mahatma Ghandhi

E-Learning-Plaza Amersfoort

contact@e-learning-plaza.nl

0623 172 131